Category / DEFAULT

Various - Starke GefГјhle 4 - Zauberhafte FrГјhlings-Hits (CD)

9 Comments

  1. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

    Reply

  2. E përgatiti Prof. Zymer Mehani Dialekti gegë ose gegërishtja (Geg. gegnisht) është njëri nga dy dialektet e gjuhës shqipe, që flitet nga shqiptarët gegë në veri të Shqipërisë, në Kosovë, në Maqedoni, në Turqi si dhe në Serbi dhe Mal të Zi. Gegërishtja në vetvete ka 2 nëndialekte. Dy nëndialektet e gegërishtes gjeografikisht ndahen te [ ].

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *